Fotograf evenimente corporate Bucuresti, servicii foto-video profesionale.

Servicii Foto

De-a lungul timpului am dezvoltat o gama variata de servicii foto plecand de la cele dedicate firmelor: fotografii la evenimente, fotografie de produs, publicitara si pana la cele care se adreseaza evenimentelor personale: nunta, botez, sedinte foto-dedicate: fotografii de familie, copii, moda, portofoliu fotomodele.

Vezi Portfoliu →

Alte servicii oferite

Serviciile noaste sunt multiple din domeniu imagine foto-video, albume, web design, reclame produse pentru web sau print si desigur fotografie sau filmare la orice tip de eveniment personal sau de firma, inclusiv turnee prin tara.

Fotocarte (PhotoBook) fotografiile dumneavoastra de la nunta, botez, sedinta foto sau alte fotografii pot fi tiparite intr-un album elegant si modern, de tip carte, lucrata manual.
Acesta poate fi intr-o mare varietate de marimi si tipuri de coperti: piele, piele eco, canvas sau coperti foto cartonate.
Preturi intre 300 si 700 lei, calitate garantata.

Web Design, creare site, imbunatatire sau refacere completa de site-uri web, grafica web, optimizare, sau intretinere.
Editare fotografii, prelucrare profesionala sau creare grafica de calitate.

Fotografii cu traditii si obiceiuri populare romanesti si nu numai, obiecte realizate de mesteri populari, instantanee din viata celor de la tara. Imagini deosebite din sate inca ne influentate de lumea moderna actuala.
Personaje, oameni simpli dar care par a fi desprinsi din povesti, din alte timpuri dar totusi traiesc printre noi.

Sedinte foto cu bebelusi inainte sau dupa botez, copii mici sau mari. Fotografii la botez, petreceri, aniversari, albume. Prima sedinta foto cu bebe este ceva unic si merita sa

chemati un fotograf profesionist.